Все придется редактировать, а материалов много. Вопрос: если я в Панели Управления => Дизайн => Конструктор меню - отредактирую ссылку, подменив в Блоге на /publ/ а в другом разделе на /blog/? Корректно ли будут работать эти разделы?
Organic coffees – екологічно чисті сорти кави, вирощені без застосування хімічних та інших засобів для обробки дерев. Підтверджувати таке маркування повинні відповідні сертифікати, і оскільки такі документи, та й сам спосіб виробництва дуже дорогий, кава таких сортів відрізняється високою ціною.
Mild (англ. – м’який, легкий) – в цю категорію включають кращі сорти арабіки, які володіють м’яким і абсолютно неміцним смаком. Зерна з таким маркуванням вважаються високогіркими, хоча для цього їм необхідно виростати на висоті не менше 500 метрів над рівнем моря.
PB (англ. Peaberry – горох). Майже всі ягоди кавових дерев містять в собі два зерна, але бувають випадки, коли вони зростаются в одне. Такі зерна позначаються і продаються окремо. Peaberry зазвичай складають близько 5% будь-якого врожаю кави.
Для мексиканських сортів характерні маркування: Altura і Good Washed. Кава з таким позначенням виростає на висоті 1000 – 1500 метрів над рівнем моря.
А для гондураських, сальвадорських і костариканських сортів кави, що ростуть на висоті 700 – 1000 метрів над рівнем моря присвоюють маркування – Central Standart, яка може доповнюватися абревіатурами:
HG – кава яка вирощена на висоті 1000 – 1500 метрів над рівнем моря;
HGW – кава яка вирощена на висоті 1000 – 1500 метрів і яка пройшла вологу обробку;
SHG – кава яка вирощена на висоті від 1500 до 2000 метрів над рівнем моря;
SHGW – кава яка вирощена на висоті 1500 – 2000 метрів
і яка пройшла вологу обробку. Поділитись матеріалом: