Неділя, 15.06.2025, 15:47Головна | Реєстрація | Вхід

Log In

Section categories



Search

Chat Box

Поштова скринька



Our poll

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 0

NEW

Авторська пісня у виконанні автора тексту дивіться на Форумі СЕЛА
В розділі Новини СЕЛА, статтю "Найстарші люди нашого села" доповнено новими фотографіями з фестивалю молоді, який відбувся 18.08.2013
В розділ Блог завантажено статтю "Осіння подорож селом"
Приємного перегляду


Site friends


In social networks

Statistics

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Requisites:

E-mail the site:
kosh@lenta.ru

Новини села
Головна » Статті » Мої статті

Vopros
Все придется редактировать, а материалов много. Вопрос: если я в Панели Управления => Дизайн => Конструктор меню - отредактирую ссылку, подменив в Блоге на /publ/  а в другом разделе на /blog/? Корректно ли будут работать эти разделы?
Organic coffees – екологічно чисті сорти кави, вирощені без застосування хімічних та інших засобів для обробки дерев. Підтверджувати таке маркування повинні відповідні сертифікати, і оскільки такі документи, та й сам спосіб виробництва дуже дорогий, кава таких сортів відрізняється високою ціною.

Mild (англ. – м’який, легкий) – в цю категорію включають кращі сорти арабіки, які володіють м’яким і абсолютно неміцним смаком. Зерна з таким маркуванням вважаються високогіркими, хоча для цього їм необхідно виростати на висоті не менше 500 метрів над рівнем моря.

PB (англ. Peaberry – горох). Майже всі ягоди кавових дерев містять в собі два зерна, але бувають випадки, коли вони зростаются в одне. Такі зерна позначаються і продаються окремо. Peaberry зазвичай складають близько 5% будь-якого врожаю кави.

Для мексиканських сортів характерні маркування: Altura і Good Washed. Кава з таким позначенням виростає на висоті 1000 – 1500 метрів над рівнем моря.

А для гондураських, сальвадорських і костариканських сортів кави, що ростуть на висоті 700 – 1000 метрів над рівнем моря присвоюють маркування – Central Standart, яка може доповнюватися абревіатурами:

HG – кава яка вирощена на висоті 1000 – 1500 метрів над рівнем моря;

HGW – кава яка вирощена на висоті 1000 – 1500 метрів і яка пройшла вологу обробку;

SHG – кава яка вирощена на висоті від 1500 до 2000 метрів над рівнем моря;

SHGW – кава яка вирощена на висоті 1500 – 2000 метрів 

і яка пройшла вологу обробку.
Поділитись матеріалом:
  
Категорія: Мої статті | Додав: Koshed (01.01.2019)
Переглядів: 357 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
uCoz-forum YD Свобода IP WebPlus тИЦ PROXI